36378520 // ungecenter2610@rk.dk

Filmproduktion

Teknologi & Medier

Drømmer du om at skabe film?

Tid og sted
Tirsdage kl. 17.00 - 19.30
Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. 
Alder
Fra 14 år til og med 18 år.
Antal ledige pladser
Der er 4 pladser tilbage.

Beskrivelse

Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere? Så er Filmvæksthuset noget for dig.

Ungecenter2610 har et samarbejde med Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole i Filmbyen i Hvidovre, og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en stor produktion hvert år.

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk!

Holdet vil foregå hver tirsdag kl. 17.00 - 19.30 på Fægtesalsvej 7 i Hvidovre. 

Holdet starter op 17/9. 

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2024. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 9. september eller tirsdag den 10. september kl. 17:00-18:30 på Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig ét af informationsmøderne.

Det er gratis at gå på Filmvæksthuset.

Tilmelding til informationsmødet: https://forms.gle/zV1T8YRuDArgPatx6

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: https://station-next.dk/talent-i-filmvaeksthuset/talent-i-filmvaeksthuset


Andre hold i samme kategori