36378520 // ungecenter2610@rk.dk

SPROGREJSE England

Ture & Rejser

Den fedeste ungdomsrejse - fra 7. kl. til 18 år!

Medarbejder
Mie Østrup Berg
Anne
Tid og sted
Bournemouth & London, uge 27 + 28
Alder
Fra 13 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
10900 kr.
Antal ledige pladser
Der er 17 pladser tilbage.

Beskrivelse

NYT: OGSÅ FOR 7. KLASSER

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING: 10. marts 2024

Vil du have en kæmpe oplevelse med andre unge og samtidigt blive bedre til engelsk?

Igen i år tager Fritid for Unge på 15 dages Sprogrejse til Sydengland, nærmere bestemt kyst-/strandbyen, Bournemouth, samt London.

De første 12 dage bor vi hos private familier, som glæder sig til at tage i mod jer. Familierne har pæne, hyggelige værelser og ofte vil I spise måltider sammen og sludre med familien om stort og småt. Her vil I øve jeres engelsk og lære om engelsk hjemmekultur.

Dagene vil forløbe med et mix af engelskundervisning med en erfaren lærer og sjove, interessante og ofte action-packed aktiviteter, der får grin, smil og fællesskabet frem.

Bournemouth er både en lille storby og en badeby. Der er lækker strand, fede butikker, spisesteder og området er fuld af sjove aktiviteter og oplevelser.

Som afslutning på Sprogrejsen tager vi en ”turisttur” i London med to overnatninger i kønsopdelte flersengsværelser på et centralt hostel. Her skal vi se en musical og opleve nogle af de klassiske sights, som I er med til at beslutte.

Forvent, at du lærer de andre på turen rigtig godt at kende – vi gør meget ud af at danne fællesskab og at have det sjovt sammen. Derfor er infomøderne også obligatoriske at deltage i.

Der vil også blive tid til hel almindelig lejrskole-stemning med hygge og fritid både i Bournemouth og London.

Efter 15 dage væk hjemmefra vil du komme hjem med mange store minder, bedre engelskkundskaber, større selstændighed og måske også nogle nye, gode venner fra 2610.

De erfarne voksne sørger for at alle er trygge og sikre på hele rejsen!

Datoer, tider, transport:
Udrejse: Søndag  d. 30.06.24
Hjemkomst: Søndag d. 14.07.24

Pris & Betaling:

10.900,- inkl. fly, host family, alle måltider i Bournemouth, hostel i London, transfer, metrokort, morgenmad i London, entreer til aktiviteter/museer, afskedsmiddag/brunch.

Ekskl.: frokost, aftensmad i London (forvent ca. 1000 kr.)

Tilkøb, valgfrit: Hestetur i Bournemouth

Beløbet kan betales i rater eller fuldt beløb på én gang.

Depositum: Kan tilbagebetales ved fortrydelse indtil dagen efter første infomøde. Herefter bindende tilmelding.

Visum: Har du IKKE dansk pas? Så skal du sørge for at søge visum inden 1.12.23. Pengene refunderes ikke, hvis du først ansøger efter 1.12.23 i tilfælde af, du får afvist ansøgningen. Afvises ansøgningen inden 20.12.23, kan du få dit depositum/indbetalinger retur.

Forsikring & sikkerhed: Alle skal sørge for egen forsikring der dækker England. Det er obligatorisk at have udlandstelefoni til England samt nok data under rejsen.

Infomøder:

Tors. 14.03.24 kl. 16:30-18:30 (17:15-18:00 med forældre)

Tors. 20.06.24 kl. 15:30-17:30 (17-17:30 med forældre)

Forbehold for ændringer – tjek dette site for at være opdateret.

 

VIL DU VIDE MERE INDEN DU TILMELDER DIG, SÅ KONTAKT AFDELINGS- OG REJSELEDER, MIE ØSTRUP BERG PÅ 30768523 ELLER CN13663@RK.DK. ISÆR EN GOD IDÉ HVIS DU GÅR I 7. KLASSE.

Medarbejder


 
Mie Østrup Berg

Mie kan du møde på kontorgangene på Ungecenter2610. Derudover vil Mie også være med på turene til Østrig, New York og på sprogrejsen til England. 


 
Anne

Anne kan du møde i Ungecaféen, ude på skolerne eller på kontoret. Anne er også med på turene til Østrig, New York og sprogrejsen til England. 


Andre hold i samme kategori