36378520 // ungecenter2610@rk.dk

Beauty Camp

Camp

Boost dit indre - shine på det ydre!

Medarbejder
Anne
Alder
Fra 12 år til og med 17 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
500 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
3

Beskrivelse

Beauty Camp
- kun for piger i efterårsferien, man-ons. d. 16.-18. oktober

Turen indeholder: transport, forplejning, skønheds tips og tricks, fede oplevelser og mange nye venskaber. Se detaljeret program og meget mere infomation her: Beauty Camp

Se video fra tidlige camp på youtube - tryk her


Beauty Camp er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine veninder på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops, fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge. Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre!

Fællesskab, sammenhold og empowerment
Vi har stor fokus på Beauty Camps tre kerneværdier - fællesskab, sammenhold og empowerment! Du vil møde en masse skønne unge fra hele Danmark og opleve et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs. Vi har nemlig fyldt programmet med underholdning og sjove indslag, som Musik Quiz, Silent Disco, negleworkshop, danseworkshop og meget mere. Samtidig er der mulighed for at hygge i Thana’s Café, rundt på efterskolen eller bare på værelset med vennerne.
Beauty Camp er med til styrke dit empowerment gennem hele oplevelsen, hvor hver enkelt workshop og aktivitet er faciliteret af dygtige undervisere. Under hele turen vil en voksen fra Ungecenter2610 være tilstede.

 

Praktisk info

Vi kører med dobbeltdækkerbus til Midtjyst Efterskole sammen med en masse andre unge fra hovedstadsområdet.

Mødested oplyses senere.

Prisen for at deltage er 500 kr. alt inklusive.

Der er KUN 15 pladser.

Campen er for alle slags piger fra 7. klasse til max 17 år.

Medarbejder

Anne

Anne kan du møde i Ungecaféen, ude på skolerne eller på kontoret. Anne er også med på turene til Østrig, New York og sprogrejsen til England. 


Andre hold i samme kategori