36378520 // ungecenter2610@rk.dk

New York i påsken - fra 7. kl.-18 år

Ture & Rejser

Tag med til The Big Apple!

Medarbejder
Mie Østrup Berg
Anne
Alder
Fra 13 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
8900 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

NYT: OGSÅ FOR 7. KLASSER!!!

Drømmer du også om at opleve det pulserende liv i byernes by, New York?

Tag med Fritid for Unge til Manhattan og oplev de mange kendte steder, som du allerede har set mange gange på billeder og i film. Vi har ca. 7 dage til at få en på opleveren.

Vi bor i det skønne område, Chelsea, midt på Manhatten. Her er masser af lækre diners, små butikker og kig til himlen med de lave townhouses, der præger området. Vores hostel er simpelt og hyggeligt og vi bor i kønsopdelte flersengs-værelser med badeværelse tilknyttet. Her spiser vi morgenmad og man kan selv lave aftensmad, hvis man vil det i stedet for at købe sig til det ude i byen.

Vi skal opleve ægte storbyliv og den store rummelighed og mangfoldighed New York emmer af. Vi skal se mange af de klassiske sites, som I er med til at beslutte. Og så skal vi møde New Yorkere og høre om deres liv og erfaringer med kultur og hverdag i ”The big apple”. Der bliver også tid til shopping.

Forvent, at du lærer de andre på turen rigtig godt at kende – vi gør meget ud af at danne fællesskab og at have det sjovt sammen. Derfor er infomøderne også obligatoriske at deltage i - også for forældre!

Der vil også blive tid til hel almindelig lejrskole-stemning med hygge på værelserne, så husk Uno, terninger og kortspil.

Når vi tager hjem, vil du være høj på oplevelser og indtryk og stolt over, at du sammen med andre unge i små grupper selvstændigt har bevæget jer rundt i aftalte områder af New York. Du vil opleve, at du er blevet mere selvstændig og er vokset i løbet af den forgangne uge.

De erfarne voksne sørger for, at alle er trygge og sikre på hele rejsen!

Datoer, tider, transport:
Udrejse: Lørdag  d. 23.03.24
Hjemkomst: Søndag d. 31.03.24

Pris & Betaling:
8900,- inkl. fly, hostel, transfer, metrokort, morgenmad, entreer til aktiviteter/museer, afskedsmiddag/brunch.

Ekskl.: frokost, aftensmad (forvent ca. 1500 til hele ugen)

Tilkøb: Musical eller sportsevent (basket, ishockey mv.)

Beløbet kan betales i rater eller fuldt beløb på én gang.

Depositum: Kan tilbagebetales ved fortrydelse indtil dagen efter første infomøde. Herefter bindende tilmelding.

Visum: Har du IKKE dansk pas? Så skal du sørge for at søge visum inden 1.12.23. Det er en langsom proces og det kan være meget svært at nå at få visum, hvis du kommer for sent i gang med processen. Pengene refunderes ikke, hvis du først ansøger efter 1.12.23 i tilfælde af du får afvist ansøgningen. Afvises ansøgningen inden 20.12.23, kan du få dit depositum/indbetalinger retur.

Forsikring og sikkerhed: Alle skal sørge for egen forsikring der dækker USA. Det er obligatorisk at udlandstelefoni til USA samt nok data under rejsen.

Infomøder:
- Formøde: Ons. 27.09.23 kl. 16:30-17:30 (med forældre) 

- Formøde for tilmeldte efter 1. november: Tirs. 28.11.23 kl. 16:30-17:30 (med forældre)

Slides med div. info fra infomøderne: Slides fra infomøder 1. september/28. november

- Ons. 10.01.24 kl. 15:30-18:30 (uden forældre)

- Tors. 29.02.24 kl. 15:30-17:30 (17-17:30 med forældre)

Forbehold for ændringer – tjek dette site for at være opdateret.

 

HVIS DU VIL HØRE MERE INDEN DU TILMELDER DIG, SÅ KONTAKT AFDELINGS- OG REJSELEDER, MIE ØSTRUP BERG PÅ 30768523 ELLER CN13663@RK.DK. ISÆR EN GOD IDÉ HVIS DU GÅR I 7. KLASSE :-)

 

 

Medarbejder


 
Mie Østrup Berg

Mie kan du møde på kontorgangene på Ungecenter2610. Derudover vil Mie også være med på turene til Østrig, New York og på sprogrejsen til England. 


 
Anne

Anne kan du møde i Ungecaféen, ude på skolerne eller på kontoret. Anne er også med på turene til Østrig, New York og sprogrejsen til England. 


Andre hold i samme kategori